Schutte bouw en ontwikkeling - Woon4D

Woon4D is ons nieuwbouw concept voor woningen. Woon4D heeft het predicaat Excellent Concept. Met dit predicaat is gewaarborgd dat beloftes ook daadwerkelijk worden waargemaakt.

 

Woon4D staat voor betaalbaar, comfortabel en duurzaam
Woon4D is geheel ontwikkeld in BIM en onze procesvoering is hierop volledig aangepast. Hierdoor zijn wij in staat om volledig ketengeïntegreerd te werken, kennis optimaal te delen, faalkosten te verlagen en sneller, kwalitatief hoogstaand en goedkoper te bouwen.

 

Schutte en conceptwoningen
Schutte bouw & ontwikkeling stelt de wens van de klant centraal. Wat wil de (individuele) klant? Op basis van persoonlijke wensen draait de klant bij Schutte bouw & ontwikkeling aan de knoppen. Het resultaat: een unieke Woon4Dwoning die maximaal is aangepast aan de individuele klantwensen. Woon4D, precies zoals jij het wilt. 


Nieuws

Schutte Bouw en Ontwikkeling en Van Wanrooij ontvangen de eerste Nul-op-de-meter labels

Schutte Bouw en Ontwikkeling en Van Wanrooij hebben op dinsdag 22 maart 2016 tijdens Building Holland de eerste Labels Nul-op-de-meter ontvangen uit handen van Johan Dunnewijk, voorzitter van de Stichting Excellent Conceptueel Bouwen. Voor het concept Woon4D van Schutte is de bijhorende verklaring excellent uitgereikt aan Robin Everaars van Schutte voor het Nul op de meter-project De Pauw te Drachten voor Accolade. Sjraar Canjels, directeur-bestuurder van Stichting PeelrandWonen kreeg de verklaring voor het NOM-project De Donk in Boekel dat met het Optio-concept van Van Wanrooij werd gerealiseerd. Later dit jaar volgen naar verwachting nog andere predicaathouders.

meer lezen 1 Berichten