Van Wanrooij - Optio

Optio: het flexibele woningconcept van Van Wanrooij

Aangenaam wonen is het motto van Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling. Dit willen we voor onze klanten op alle fronten waarmaken. Ons flexibele woningconcept Optio helpt ons hierbij. Het biedt ongekend veel keuzemogelijkheden waarmee wij snel, efficiënt én tegen lage kosten nieuwbouwwoningen en -appartementen ontwikkelen en realiseren. Het concept is slim en duurzaam. Het speelt in op eisen en wensen van opdrachtgevers en consumenten van nu.

 

Flexibiliteit en keuzevrijheid
Optio is uiterst flexibel. Of het nu om een tweekapper, een hoekwoning, een tussen woning of bijvoorbeeld een patiowoning gaat: Optio biedt optimale en ruime keuzevrijheid in doorsnede/dakvorm, plattegrond, indeling, maatvoering, opties en architectuur.
Optio wordt in bijna 90% van onze woningen toegepast. Meer dan 3.500 woningen zijn inmiddels succesvol ontwikkeld en gerealiseerd met ons bekroonde woningconcept.

 

Bekroond concept
We zijn er trots op al enkele jaren het predicaat Excellent Concept te mogen voeren voor Optio. Sinds 2016 zelfs als eerste projectontwikkelaar en bouwonderneming in Nederland met het Nul-op-de-meter (NOM) label. De Stichting Excellent Conceptueel Bouwen verklaart dat Optio een bewezen excellent concept is en dat Van Wanrooij haar beloftes ook daadwerkelijk waarmaakt.


Nieuws

Van Wanrooij bereikt 5.000e Optio woning

Dinsdag 20 maart jl. heeft Van Wanrooij haar 5.000e Optio woning bereikt die sinds de start van het flexibele woningconcept in 2009 in uitvoering is genomen. Deze mijlpaal is bereikt met de start van de bouw van 42 woningen Sonse Hout in Son en Breugel.

meer lezen 0 Berichten

Schutte Bouw en Ontwikkeling en Van Wanrooij ontvangen de eerste Nul-op-de-meter labels

Schutte Bouw en Ontwikkeling en Van Wanrooij hebben op dinsdag 22 maart 2016 tijdens Building Holland de eerste Labels Nul-op-de-meter ontvangen uit handen van Johan Dunnewijk, voorzitter van de Stichting Excellent Conceptueel Bouwen. Voor het concept Woon4D van Schutte is de bijhorende verklaring excellent uitgereikt aan Robin Everaars van Schutte voor het Nul op de meter-project De Pauw te Drachten voor Accolade. Sjraar Canjels, directeur-bestuurder van Stichting PeelrandWonen kreeg de verklaring voor het NOM-project De Donk in Boekel dat met het Optio-concept van Van Wanrooij werd gerealiseerd. Later dit jaar volgen naar verwachting nog andere predicaathouders.

meer lezen 1 Berichten

BrabantWonen en Van Wanrooij bouwen 168 woningen in Orthen-Links

Woningcorporatie BrabantWonen heeft met Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de herstructurering van de wijk Orthen-Links in ’s-Hertogenbosch.

 

De overeenkomst omvat de bouw en ontwikkeling van in totaal 168 woningen. Naast de 100 sociale huurwoningen, bouwt Van Wanrooij 68 woningen voor de vrije verkoop.

meer lezen 1 Berichten

‘Wij weten wat de klant verlangt’

meer lezen 0 Berichten