TBI - lekkerEIGENhuis

Lekker wonen is een belangrijke basis voor geluk. Daarom zoeken we met z’n allen niet alleen naar een betaalbaar en goed dak boven ons hoofd maar vooral ook naar eigenheid. De vraag is niet meer wat er allemaal mogelijk is, maar ‘wat wil jij?’.

Dat is het uitgangspunt waarmee TBI-ondernemingen ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep samen met co-makers en woonconsumenten een unieke collectie hebben ontwikkeld voor conceptuele grondgebonden woningen: lekkerEIGENhuis. De nieuwe collectie omvat 15 woonsmaken. Samen met de 1001 opties en extra’s wordt met dit concept persoonlijk wonen voor iedereen toegankelijk.


Nieuws

Nul op de meter én hoge kwaliteit: excellente erkenning voor lekkerEIGENhuis en beterBASIShuis!

lekkerEIGENhuis en beterBASIShuis, de nieuwbouw woningconcepten van TBI-ondernemingen ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep, zijn wederom officieel gecertificeerd door de Stichting Excellent Conceptueel Bouwen (SECB). SECB-bestuurslid Pieter Huijbregts overhandigde vandaag de Predicaten Excellent Concept 2016 aan directeur Jan Waegemaekers van TBI WOONlab.

Vorig jaar ontvingen de nieuwbouwconcepten voor het eerst het predicaat. Voor de klant is het keurmerk een garantie dat er daadwerkelijk geleverd wordt wat wordt beloofd. Om het predicaat te ontvangen wordt een concept uitgebreid getoetst. Dat gebeurt niet alleen op papier, maar ook op de bouwplaats. Zo wordt getoetst of de concepten geen lege verkoophuls zijn, maar een inhoudelijk product, dat in alle fasen van het proces geborgd is. Nieuw dit jaar is dat de Stichting het label ‘nul op de meter’ kan toekennen. Daarnaast wordt tijdens de audit getoetst of het concept is voorbereid op de private kwaliteitsborging. Voor beide onderdelen zijn de TBI-woningconcepten met vlag en wimpel geslaagd!

meer lezen 1 Berichten

lekkerEIGEnhuis en beterBASIShuis: Nieuwe woonplanners online

In november 2015 lanceerde het TBI WOONlab met trots het nieuwe WOONsmaak magazine van lekkerEIGENhuis en beterBASIShuis. Een gloednieuw magazine waarbij nog meer wordt ingespeeld op de allerlaatste woontrends, de woonconsument en haar wensen. Maar daar bleef het niet bij.

Alles kan is nu de standaard

meer lezen 0 Berichten

Goede prijs-kwaliteit en optimale keuzevrijheid

meer lezen 0 Berichten