Huybregts Systeembouw - HSC gezinswoning

De HSC  Gezinswoning kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit in functionaliteit, afmeting, indeling, esthetisch opzicht als in materialisatie.
 
De realisatie is gestandaardiseerd, maar indeling, omvang en uiterlijk worden aan de omgeving of specifieke wensen van de huurders aangepast. Een slim installatieconcept zorgt voor een energie-neutrale woning. Huurders hebben uitgebreide mogelijkheden om de woningen naar eigen smaak samen te stellen en in te delen. Uiteraard gebeurd dit in overleg met de verhuurder. De woningen zijn met behulp van BIM (Bouw Informatie Model) ontwikkeld en kunnen snel aangepast worden aan de wensen van de klant. Zo kan niet alleen sneller projectoverstijgend worden gebouwd maar is ook vooraf te zien is hoe de woning er zowel van binnen maar ook van buiten uit komt te zien. Toch een andere gevel of plattegrond? Dat kan, we simuleren vooraf de gemaakte keuzes en kunnen deze aan specifieke wensen aanpassen.

 

Tevens is dit concept doorontwikkeld naar ook een energieneutrale uitvoering. Hiervoor is een duurzame samenwerking met Blue Casco van Heembeton aangegaan. Hierbij is de TUE ook betrokken voor objectieve beproeving en monitoring.

 

Ook samen met collega aannemers in de werkgroep “Nul op de Meter” wordt continu gewerkt naar nieuwe condities en kennisoverdracht om dit product met succes in de markt te zetten.


Nieuws

Het beste van drie werelden

meer lezen 0 Berichten