TBI - beterBASIShuis

Weten – en ook goed aanvoelen – wat de markt vraagt: de woonconsument aan de ene kant, de corporaties, beleggers, gemeenten en ontwikkelaars aan de andere. Dat is voor ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep, waar het om draait bij beterBASIShuis.

beterBASIShuis biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De woningen zijn voordelig en bieden tal van mogelijkheden om ze aan te laten sluiten op de locatie en leefstijl van de doelgroep. Dat maakt beterBASIShuis uitermate geschikt voor starters en gezinnen. Zowel voor de sociale huur, vrije sector huur als koopwoningen.


Nieuws

Nul op de meter én hoge kwaliteit: excellente erkenning voor lekkerEIGENhuis en beterBASIShuis!

lekkerEIGENhuis en beterBASIShuis, de nieuwbouw woningconcepten van TBI-ondernemingen ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep, zijn wederom officieel gecertificeerd door de Stichting Excellent Conceptueel Bouwen (SECB). SECB-bestuurslid Pieter Huijbregts overhandigde vandaag de Predicaten Excellent Concept 2016 aan directeur Jan Waegemaekers van TBI WOONlab.

Vorig jaar ontvingen de nieuwbouwconcepten voor het eerst het predicaat. Voor de klant is het keurmerk een garantie dat er daadwerkelijk geleverd wordt wat wordt beloofd. Om het predicaat te ontvangen wordt een concept uitgebreid getoetst. Dat gebeurt niet alleen op papier, maar ook op de bouwplaats. Zo wordt getoetst of de concepten geen lege verkoophuls zijn, maar een inhoudelijk product, dat in alle fasen van het proces geborgd is. Nieuw dit jaar is dat de Stichting het label ‘nul op de meter’ kan toekennen. Daarnaast wordt tijdens de audit getoetst of het concept is voorbereid op de private kwaliteitsborging. Voor beide onderdelen zijn de TBI-woningconcepten met vlag en wimpel geslaagd!

meer lezen 1 Berichten

lekkerEIGEnhuis en beterBASIShuis: Nieuwe woonplanners online

In november 2015 lanceerde het TBI WOONlab met trots het nieuwe WOONsmaak magazine van lekkerEIGENhuis en beterBASIShuis. Een gloednieuw magazine waarbij nog meer wordt ingespeeld op de allerlaatste woontrends, de woonconsument en haar wensen. Maar daar bleef het niet bij.

Alles kan is nu de standaard

meer lezen 0 Berichten

Goede prijs-kwaliteit en optimale keuzevrijheid

meer lezen 0 Berichten