lekkerEIGEnhuis en beterBASIShuis: Nieuwe woonplanners online

In november 2015 lanceerde het TBI WOONlab met trots het nieuwe WOONsmaak magazine van lekkerEIGENhuis en beterBASIShuis. Een gloednieuw magazine waarbij nog meer wordt ingespeeld op de allerlaatste woontrends, de woonconsument en haar wensen. Maar daar bleef het niet bij.

Alles kan is nu de standaard

Alles kan met de vernieuwde woonconcepten en dat laat TBI WOONlab zien door een kijkje te nemen aan de binnenkant van de woningen. Volledig op smaak gemaakt naar de wensen van de individuele woonconsument. Ook voor de buitenkant geldt nu ‘Alles kan is de standaard’. Dit bewees de ‘Geweldige gevel’ wedstrijd, waarbij architecten uit het hele land werden uitgenodigd om nieuwe woonsmaken te ontwerpen voor lekkerEIGENhuis. Inmiddels zijn er vijf nieuwe woonsmaken aan het concept toegevoegd.

Niet lezen, maar doen

Na de uitgave van het nieuwe WOONsmaak magazine konden de woonplanners niet achterblijven. Als klant en woonconsument wil je immers niet alleen lezen over de oneindige mogelijkheden voor jouw nieuwe droomhuis, je wilt het zelf ondervinden! De nieuwe woonplanners staan inmiddels online.

Wil je met eigen ogen zien wat lekkerEIGENhuis en beterBASIShuis jou kunnen bieden? Bekijk de nieuwe woonplanners dan op:

lekkerEIGENhuis: woonplanner.lekkereigenhuis.nl/#woonsmaak

beterBASIShuis: woonplanner.beterbasishuis.nl/#woonsmaak

Reactie schrijven

Commentaren: 0